Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Hvorfor skal man dyrke motion?

Motion er en god ting at dyrke, hvis du vil være god ved din krop og dit sind. Der er mange fordele ved at træne, såsom forebyggelse af sygdomme og kalorieforbrænding.

hvor ofte skal man dyrke motion?

Det er meget individuelt, hvor ofte man skal træne, for i virkeligheden er der ikke noget skal. Tre til fire gange om ugen er fornuftigt, så er der nemlig også tid til restitution.

hvorfor skal børn dyrke motion?

Det er for børn sundt at dyrke motion, ligesom det er for voksne. Det er nemlig med til at forebygge livsstilssygdomme, som barnet ellers vil kunne udvikle som voksen. Det forebygger også fedme.

hvorfor skal ældre dyrke motion?

Når du bliver ældre, bliver dine muskler og knogler svagere. Derfor er det en god idé at holde kroppen i gang. Samtidigt er det med til at styrke dit helbred, så du bedre kan stå imod sygdomme.

hvor meget motion skal man dyrke for at tabe sig?

Hvor meget motion der skal til, for at man taber sig, er meget individuelt. Det afhænger typisk af din fedtprocent og den motionsform du begiver dig ud i. Typisk skal du dyrke cardio og kredsløbstræning for at tabe dig mest muligt.

hvordan dyrker man motion?

Man kan dyrke motion på mange måder. Motion er når du rører dig. Således kan du både gå, løbe, svømme, cykle, gå i motionscenter, danse eller noget helt andet.

må man dyrke motion under graviditet?

Det korte svar er ja, men det er meget variabelt. Det bedste er at mærke efter i sin krop og vurdere ens eget overskud og helbred. Let træning kan være fint, hvis du har en fysisk form, der tillader det.

0/50 ratings

fitness øvelse

Send os besked